Skip to main content

Resepti | Wienin šnitseli

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Wienin šnitseli

Ainesosat:


500 g porsaanfileetä
200 g vehnäjauhoja
suolaa ja mustapippuria
4 munaa
200 g korppujauhoja
Paistamiseen:
öljy

Valmistelu

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja jauha lihanuijalla ohuemmaksi. Ota kolme lautasta. Sekoita toisessa kulhossa jauhot suolan ja hienoksi jauhetun pippurin kanssa, toisessa vatkaa 4 kananmunaa ja kolmanteen laita korppujauhot. Upota ohuet lihaviipaleet ensin jauhoihin, sitten vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauhoon. Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Paista leivitetyt lihaviipaleet ruskistaen ne molemmilta puolilta (noin 3-5 minuuttia).

Salaatin ainekset
Punajuuren lehtiä
1 granaattiomena
2 keskikokoista tavallista omenaa
1 limen mehu
öljy

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan