Resepti | Wienin šnitseli
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
500 g porsaanfileetä
200 g vehnäjauhoja
suolaa ja mustapippuria
4 munaa
200 g korppujauhoja
Paistamiseen:
öljy
Valmistelu
Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja jauha lihanuijalla ohuemmaksi. Ota kolme lautasta. Sekoita toisessa kulhossa jauhot suolan ja hienoksi jauhetun pippurin kanssa, toisessa vatkaa 4 kananmunaa ja kolmanteen laita korppujauhot. Upota ohuet lihaviipaleet ensin jauhoihin, sitten vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauhoon. Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Paista leivitetyt lihaviipaleet ruskistaen ne molemmilta puolilta (noin 3-5 minuuttia).
Salaatin ainekset
Punajuuren lehtiä
1 granaattiomena
2 keskikokoista tavallista omenaa
1 limen mehu
öljy

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.