Skip to main content

Resepti | Tryffelit

Kategoria RUOKKAA | REseptejä
Resepti | Tryffelit

Koostumus

30-40 kappaletta
1½ dl raskasta kermaa (35%)
300 g tummaa suklaata
100g voita
½ dl sokeria
1-2 rkl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2-3 dl kuivattuja, hienonnettuja aprikooseja


Valmistelu

Kuumenna kerma kiehuvaksi. Hienonna suklaa ja sulata se voin kanssa paksussa kermassa. Lisää sokerit ja kaneli. Sekoita seos tasaiseksi ja lisää lopuksi pilkotut aprikoosit samalla sekoittaen. Jäähdytä ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Pyörittele taikinasta palloja. Laita se uuteen jääkaappiin. On hyvä, jos he viipyvät siellä koko yön.

Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan