Resepti | Tryffelit
Kategoria RUOKKAA | REseptejä

Koostumus
30-40 kappaletta
1½ dl raskasta kermaa (35%)
300 g tummaa suklaata
100g voita
½ dl sokeria
1-2 rkl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2-3 dl kuivattuja, hienonnettuja aprikooseja
Valmistelu
Kuumenna kerma kiehuvaksi. Hienonna suklaa ja sulata se voin kanssa paksussa kermassa. Lisää sokerit ja kaneli. Sekoita seos tasaiseksi ja lisää lopuksi pilkotut aprikoosit samalla sekoittaen. Jäähdytä ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Pyörittele taikinasta palloja. Laita se uuteen jääkaappiin. On hyvä, jos he viipyvät siellä koko yön.
Teksti/design: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Valokuvat: choicechia.com
Lue ja katso kaikki reseptit RUOKANTA POHJOISMAASSA -osiosta

Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Jos haluat julkaista mainoksen,
ota meihin yhteyttä
Jatka lukemista
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan