Resepti | Savustettua kilohailia öljyssä
Ruoanlaitto | reseptejä

Koostumus
500 g savustettua kilohailia
200 g öljyä
Valmistelu
Leikkaa savustetun lohen pää ja häntä pois. Laita kala tiiviisti astiaan, kaada päälle öljyä, sulje kannella tai sellofaanilla ja kuumenna kiehuvassa vedessä tai 150 asteisessa uunissa 1-2 tuntia. Säilytystä varten sulje purkit ilmatiiviillä kansilla kuumana. Tarjoile pienellä vadilla sitruunaviipaleilla koristeltuna.
500 g savustettua kilohailia
200 g öljyä
Valmistelu
Leikkaa savustetun lohen pää ja häntä pois. Laita kala tiiviisti astiaan, kaada päälle öljyä, sulje kannella tai sellofaanilla ja kuumenna kiehuvassa vedessä tai 150 asteisessa uunissa 1-2 tuntia. Säilytystä varten sulje purkit ilmatiiviillä kansilla kuumana. Tarjoile pienellä vadilla sitruunaviipaleilla koristeltuna.


Teksti/design: KODIN UNELMAT | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: dreamstime.com
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan