Resepti | Rapea patonkivoileipä tomaateilla ja juustolla
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
Patonki 1 kpl
Oliiviöljy 2 rkl
Hyvä juusto, erittäin ohueksi viipaloitu, 70g ( aromaattinen kova juusto )
Kirsikkatomaatteja puolitettuina, noin 12 kappaletta
Mustia oliiveja (valinnainen)
Valkosipuli, ohuiksi viipaleina
Tuoreita timjaminlehtiä, pieni kourallinen riittää
1 rkl mustapippuria murskattuna huhmareessa
Valmistelu:
Laita uuni 220 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Aseta patongin alaosa vuoratulle pellille, sivele leipä 1 rkl oliiviöljyllä ja ripottele päälle juustoa, tomaatteja ja oliiveja. Lisää nyt loppu oliiviöljy, timjami, valkosipuli ja pippuri. Paista uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja tomaatit pehmenneet. Voit myös paistaa patongin yläpuolen viimeiset minuutit. Kun se on valmis, ripottele pinnalle tuoretta timjamia, mausta suolalla (tarvittaessa) ja nauti!

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.