Resepti | Raparperisiirappi
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
2 kg puhdistettua ja hienonnettua raparperia
1 litra vettä
sokeria
Valmistelu:
Laita raparperipalat kattilaan. Lisää vettä sen verran, että raparperi peittyy kunnolla. Anna seistä pari tuntia ja keitä sitten keskilämmöllä noin 20 minuuttia, jotta raparperista vapautuu tarpeeksi makua. Valuta sitten neste siivilän läpi. Laita raparperin mehu takaisin kattilaan ja kiehauta, lisää sokeria maun mukaan ja kuumenna kunnes sokeri on sulanut siirappiksi. Lopputuloksena tulisi olla vahva siirappi, joka voidaan laimentaa vedellä. Pysy viileänä!
2 kg puhdistettua ja hienonnettua raparperia
1 litra vettä
sokeria
Valmistelu:
Laita raparperipalat kattilaan. Lisää vettä sen verran, että raparperi peittyy kunnolla. Anna seistä pari tuntia ja keitä sitten keskilämmöllä noin 20 minuuttia, jotta raparperista vapautuu tarpeeksi makua. Valuta sitten neste siivilän läpi. Laita raparperin mehu takaisin kattilaan ja kiehauta, lisää sokeria maun mukaan ja kuumenna kunnes sokeri on sulanut siirappiksi. Lopputuloksena tulisi olla vahva siirappi, joka voidaan laimentaa vedellä. Pysy viileänä!

Teksti/design: KODIN UNELMAT | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: istockphoto.com
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.
Jatka lukemista
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan