Skip to main content

Resepti | Raparperisiirappi

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Raparperisiirappi
Ainesosat:

2 kg puhdistettua ja hienonnettua raparperia
1 litra vettä
sokeria

Valmistelu:
Laita raparperipalat kattilaan. Lisää vettä sen verran, että raparperi peittyy kunnolla. Anna seistä pari tuntia ja keitä sitten keskilämmöllä noin 20 minuuttia, jotta raparperista vapautuu tarpeeksi makua. Valuta sitten neste siivilän läpi. Laita raparperin mehu takaisin kattilaan ja kiehauta, lisää sokeria maun mukaan ja kuumenna kunnes sokeri on sulanut siirappiksi. Lopputuloksena tulisi olla vahva siirappi, joka voidaan laimentaa vedellä. Pysy viileänä!
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan