Resepti | rahka taskutaikina taikina
Ruoanlaitto | reseptejä

Koostumus
2,5 dl vettä
125 g hienonnettua voita
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
150 g vehnäjauhoja
4 munaa
Valmistelu
Kuumenna vesi, voikuutiot, suola ja sokeri paksupohjaisessa kattilassa kiehuvaksi. Heti kun voi on sulanut, ota kattila pois lämmöltä ja lisää kaikki jauhot kerralla. Sekoita samalla varovasti ja nopeasti puulusikalla, kunnes jauhot ovat sekoittuneet. Nosta kattila takaisin lämmölle ja sekoita varovasti 2-3 minuuttia keskilämmöllä, jotta taikinasta poistuu osa kosteudesta. Taikinan tulee olla pehmeää ja sileää. Kaada taikina toiseen kulhoon ja anna jäähtyä hieman (n. 60 asteeseen). Lisää munat yksitellen sekoittaen hyvin puulusikalla joka kerta (jos käytät seisomavatkainta, lisää yksi muna pienimmällä nopeudella, lisää sitten nopeutta ja lisää loput munat yksitellen). Valmiin taikinan tulee olla paksua ja kiiltävää ja valua hitaasti kulhosta lusikalla nostettuna.
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.