Resepti | Punaherukkamehu
Ruoanlaitto | reseptejä

Koostumus
1,5 kg punaherukoita
150 g sokeria (tai maun mukaan)
500 ml vettä
Valmistelu
Pese punaherukat huolellisesti ja poista lehdet tai oksat. Laita herukat isoon kattilaan ja lisää vesi. Keitä seosta keskilämmöllä, kunnes herukat ovat pehmeitä ja niiden mehu on vapautunut. Ota kattila pois liedeltä ja anna marjaseoksen jäähtyä hieman. Siivilöi seos juustokankaalla toiseen puhtaaseen astiaan tai suureen siivilään nestemäisen mehun erottamiseksi kiinteistä osista. Lisää sokeria syntyneeseen mehuun makusi mukaan ja sekoita, kunnes sokeri on täysin liuennut. Jäähdytä mehu ennen tarjoilua tai kaada se puhtaisiin, pestyihin pulloihin ja säilytä viileässä paikassa.
Tämä kotitekoinen punaherukkamehu on loistava tapa nauttia kesän makuista ja pysyä tuoreena talvipäivinä.


Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.