Skip to main content

Resepti | Pulled porsaan

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Pulled porsaan
Koostumus

2 kg porsaan niskakyljyksiä
Mauste:
1,5 rkl merisuolaa
1,5 dl (raaka) ruokosokeria tai muscovadosokeria tai fariinisokeria
1 rkl jauhettuja korianterin siemeniä
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl rouhittua mustapippuria


Valmistelu:
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennystä. Sekoita kaikki mausteen ainekset keskenään. Hiero niskakyljys huolellisesti mausteseoksella. Laita liha uunivuokaan tai vuokaan ja peitä kannella tai tiiviisti foliolla. Paista 110-asteisessa uunissa 5,5-6,5 tuntia, kunnes liha on todella kypsää. Sammuta uuni ja anna lihan pehmetä jälkilämmössä vielä tunnin ajan. Anna lihan jäähtyä hetki ja revi se ohuiksi suikaleiksi kahdella haarukalla. Sekoita pannulle kertyneen paistonesteen kanssa.
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan