Resepti | Porsaan sisäfilettä villivalkosipulipesolla pekonissa
Ruoanlaitto | reseptejä

Koostumus
500-600 g Porsaan sisäfilettä
150 g amerikkalaista raakasavupekonia
suolaa ja mustapippuria
keittonauha
Villivalkosipulin pesto:
pari isoa kourallista (~ 30 g) tuoreita villivalkosipulin lehtiä
20 g setrimäntymäntyjä
20 g parmesaania
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Valmistelu
Vatkaa pesto keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Puhdista sisäfileet kalvoista terävällä veitsellä ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä filee pestolla ja kääri pekoniviipaleet sen ympärille. Sido nauhalla ja laita uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes filee on kauniin ruskea. Kääntele filettä muutaman kerran kypsennyksen aikana, jotta se rapeaa joka puolelta. Tarjoile lopun peston ja uuniperunoiden kanssa.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.