Skip to main content

Resepti | Pörröisiä pannukakkuja

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Pörröisiä pannukakkuja

Koostumus

4 munaa
4 rkl sokeria
1 l kefiiriä
1 tl suolaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl Ruokasoodaa
öljyä paistamiseen
Valmistelu

Valmistelu

Erottele munankeltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa, lisää kefiiri, suola ja lisää vähitellen ruokasoodaan sekoitettu jauho. Vatkaa valkuaiset erikseen ja lisää varovasti taikinaan. Paista pieniä pannukakkuja. Tarjoile tuoreiden marjojen ja hunajan kanssa.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan