Skip to main content

Resepti | Napoleon kakku

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Uunissa paistettua lohta

Pohjat:
2 pakettia pakastettua lehtitaikinaa

Kerma
1 litra maitoa
1,5 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
3 munaa
75 g voita
2 tl vaniljasokeria

Välillä:
1 dl hapan hilloa

Valmistelu:
Sulata taikina ja kauli ohuemmiksi. Leikkaa taikinasta 6 pyöreää pohjaa (käytä leikkaamiseen kakkuvuokaa tai isoa lautasta). Paista jokainen pohja uunissa kullanruskeiksi. Paista myös taikinan reunat, niistä tulee muruja kakulle. Sekoita kermaa varten kulhossa munat ja sokeri tasaiseksi. Lisää jauhot ja 2 dl maitoa ja vatkaa koko seos tasaiseksi. Kuumenna loppu maito kiehuvaksi ja alenna sitten lämpöä. Kaada muna-sokeri-jauhoseos maitoon. Vatkaa koko ajan ja kunnolla!!! Kuumenna seos, mutta älä anna sen kiehua!!! Ota kerma lämmöltä, sekoita joukkoon voi ja vaniljasokeri. Jäähdytä kerma. Kokoa kakku: kakkupohja, kermakerros, kakkupohja jne. Levitä hapanhilloa jokaisen kermakerroksen väliin. Levitä päälle kerros kermaa ja ripottele päälle kakkumuruja.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan