Resepti | Napoleon kakku
Ruoanlaitto | reseptejä

Pohjat:
2 pakettia pakastettua lehtitaikinaa
Kerma
1 litra maitoa
1,5 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
3 munaa
75 g voita
2 tl vaniljasokeria
Välillä:
1 dl hapan hilloa
Valmistelu:
Sulata taikina ja kauli ohuemmiksi. Leikkaa taikinasta 6 pyöreää pohjaa (käytä leikkaamiseen kakkuvuokaa tai isoa lautasta). Paista jokainen pohja uunissa kullanruskeiksi. Paista myös taikinan reunat, niistä tulee muruja kakulle. Sekoita kermaa varten kulhossa munat ja sokeri tasaiseksi. Lisää jauhot ja 2 dl maitoa ja vatkaa koko seos tasaiseksi. Kuumenna loppu maito kiehuvaksi ja alenna sitten lämpöä. Kaada muna-sokeri-jauhoseos maitoon. Vatkaa koko ajan ja kunnolla!!! Kuumenna seos, mutta älä anna sen kiehua!!! Ota kerma lämmöltä, sekoita joukkoon voi ja vaniljasokeri. Jäähdytä kerma. Kokoa kakku: kakkupohja, kermakerros, kakkupohja jne. Levitä hapanhilloa jokaisen kermakerroksen väliin. Levitä päälle kerros kermaa ja ripottele päälle kakkumuruja.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.