Resepti | Maksapasteet
Kategoria RUOKKAA | REseptejä

Ainesosat:
1 kg maksa (sianlihaa)
1 iso sipuli
3 isoa porkkanaa
3 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 tl mustapippuria
250 g voita
2 kanaliemikuutiota
Valmistelu:
Kuumenna pala voita pannulla ja ruskista siinä maksa. Kuori porkkanat ja leikkaa ne noin 1-2 cm paksuisiksi paloiksi. Kuori sipulit, leikkaa puoliksi ja viipaloi. Lisää porkkanat ja sipulit maksan joukkoon, lisää nyt liemi ja keitä, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Valuta ylimääräinen neste pannulta ja lisää voi. Käytä seuraavaksi sauvasekoitinta ja vatkaa koko seos.
Laita pate hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Pate säilyy jääkaapissa noin viikon.

Teksti/design: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: istockphoto.com
Lue ja katso kaikki reseptit RUOKANTA POHJOISMAASSA -osiosta

Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Jos haluat julkaista mainoksen,
ota meihin yhteyttä
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan