Resepti | Lohi sinappi-hunajapinnoitteella
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
500-600 g lohi- tai taimenfileetä
Suolaa
Voita paistamiseen
50 g englantilaista täysjyväsinappia (Felix-tuote)
30 g hunajaa
1 rkl soijakastiketta (kevyt versio)
Valmistelu:
Poista fileestä luut ja muotoile pala sopivaksi. Mausta sekä kuori että liha ohuella suolakerroksella. Ruskista kalan nahkapuoli voissa rapeaksi. Laita kala sitten varovasti uunivuokaan ja peitä lihapuoli sinappi-hunaja-soija-seoksella. Paista uunissa kuuman grillin alla kunnes pinta on ruskea. Ota sitten pois uunista ja jatka kypsentämistä foliolla tai kannen alla, kunnes kala on kypsää haluttuun kypsyyteen (tähän astiaan sopii myös hieman alikepsä sashimimainen ruokalaji). Yritä välttää ylikypsennystä, sillä kala menettää mehukkuutensa! Tarjoile raikkaan salaatin ja tillillä maustettujen tuoreiden perunoiden kanssa.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.