Skip to main content

Resepti | Lindströmin kotletteja

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Lindströmin kotletteja
Koostumus

500 g jauhelihaa
1-2 marinoitua tai keitettyä punajuurta
1 muna
1 sipuli
1 rkl kapriksia
1 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 kuppia vettä

Valmistelu

Sekoita korppujauhot ja vesi keskenään ja anna turvota 10 minuuttia. Sen jälkeen hienonna sipuli ja raasta punajuuret. Paista hienonnettua sipulia läpikuultavaksi, mutta älä ruskista.
Lisää korppujauhojen joukkoon lasimainen sipuli, raastettu punajuuri, jauheliha, kananmuna, kaprikset (voit myös hienontaa kaprikset), suola ja pippuri ja sekoita koko seos keskenään. Muotoile saatu taikina noin 2 cm paksuisiksi paloiksi ja paista pannulla 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat ruskeita molemmin puolin. Paista 180-asteisessa uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 15-20 minuuttia kotletin koosta riippuen.
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan