Resepti | Kurpitsakeitto
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
700 g kurpitsaa
1-1,5 l vettä tai lientä (kasvis)
1-1,5 dl kasvipohjaista maitoa
suolaa
pippuri
kurkuma
2 kpl kirsikkatomaatteja
0,5 kpl sipulia
1 rkl oliiviöljyä
10 g seesaminsiemeniä
Valmistelu:
Leikkaa kurpitsa paloiksi, laita kattila tuleen kurpitsan kanssa. Keitä kurpitsaa 15-20 minuuttia ja soseuta sitten keitto. Kaada kasviskerma/maito tai kermavaahto keittoon ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja kurkumalla, jälkimmäisen kanssa varovasti riittää 1-2 teelusikallista, sillä jos lisäät kurkumaa liikaa, se maistuu kitkerältä. Paista kirsikkatomaatit uunissa tai paistinpannulla ja paista sipuli oliiviöljyssä. Mausteisemman kokemuksen saamiseksi voit hienontaa sipuliin punaista chiliä ja valkosipulia.
Tarjoile keitto kirsikkatomaattien, paistetun sipulin ja seesaminsiementen kanssa.
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.