Skip to main content

Resepti | Jouluinen porsaanpaisti

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Jouluinen porsaanpaisti

Ainesosat:

1,5 kg porsaan niskakyljystä
Sinappi
Öljy
Suolaa
Mustapippuria
Rosmariinin oksia
Valkosipuli

Valmistelu:

Valmista ensin marinadi lihalle. Sekoita keskenään sinappi, hunaja, suola, pippuri ja hienonnettu valkosipuli. Lisää vielä hienonnettua rosmariinia. Voitele liha tällä seoksella ja peitä kelmulla. Anna lihan seistä jääkaapissa 12 tuntia. Paista lihaa foliossa esilämmitetyssä uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia, poista folio. Nosta lämpötila 250 asteeseen ja paista kunnes muodostuu kaunis kultainen kuori.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan