Resepti | Jouluinen porsaanpaisti
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
1,5 kg porsaan niskakyljystä
Sinappi
Öljy
Suolaa
Mustapippuria
Rosmariinin oksia
Valkosipuli
Valmistelu:
Valmista ensin marinadi lihalle. Sekoita keskenään sinappi, hunaja, suola, pippuri ja hienonnettu valkosipuli. Lisää vielä hienonnettua rosmariinia. Voitele liha tällä seoksella ja peitä kelmulla. Anna lihan seistä jääkaapissa 12 tuntia. Paista lihaa foliossa esilämmitetyssä uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia, poista folio. Nosta lämpötila 250 asteeseen ja paista kunnes muodostuu kaunis kultainen kuori.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.