Skip to main content

Resepti | Chili con carne

Ruoanlaitto | reseptejä
Chili con carne

Ainesosat:

500 g jauhelihaa (naudanlihaa tai sekoitettua jauhelihaa)
1 iso sipuli, hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
1 punainen paprika kuutioituna
1 vihreä paprika kuutioituna
1 tölkki (400 g) murskattuja tomaatteja
1 purkki (400 g) punaisia papuja, valutettu ja huuhdeltu
1 rkl tomaattipyrettä
1-2 tl chilijauhetta (maun mukaan)
1 tl jauhettua paprikajauhetta
1 tl kuminaa
1 tl sokeria
500 ml kanalientä
2 rkl öljyä paistamiseen
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Tarjoiluun kermavaahtoa, juustoraastetta ja tuoretta korianteria (valinnainen)

Valmistelu:

Kuumenna iso kattila keskilämmöllä ja lisää öljy. Paista sipulia, kunnes se muuttuu läpikuultavaksi, lisää sitten valkosipuli ja paista vielä minuutti. Lisää jauheliha ja ruskista, kunnes liha on kypsää. Lisää paprikat, tomaattipyree ja mausteet (chilijauhe, paprikajauhe, kumina). Sekoita hyvin ja kuumenna muutama minuutti, jotta maut kehittyvät. Lisää murskatut tomaatit ja kanaliemi.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan